DE HEIKANT

De mooie omgeving

Paardrijden1
Kampeerboerderij
'De Heikant'
Jo en Harrie Kolen, Durendaelweg 87
5056 MT Berkel-Enschot
Noord-Brabant
Vlag Berkel-Enschot


Met een groep op stap? Maak er gelijk iets leuk van, ga bijvoorbeeld naar het zwembad op 1,5 km afstand. De visliefhebbers kunnen op 1,5 km afstand hun hengel in de visvijvers gooien, op loopafstand liggen de leemputten. Vergeet vooral uw fiets niet, want in Noord-Brabant zijn vele schitterende fietsroutes. Wij hebben een grote verzameling fietsroutes voor u klaar liggen.

En wat dacht u van de Efteling, safaripark 'Beekse Bergen', het Autotron, Oisterwijkse bossen en vennen of de Drunense duinen?
Of anders gezellig winkelen en stappen in Tilburg, Den Bosch of Breda: steden die zeker in de zomer bruisen van de activiteiten, maar natuurlijk ook door hun cultuur.
Belgiƫ ligt slechts op 25 km afstand. Op dezelfde afstand maar dan in eigen land vindt u het mooie recreatiegebied 'de Galderse meren'. Daar kunt u gratis heerlijk zonnen op de grasvelden, zwemmen in het zeer schone water met zandstrandjes en wandelen door de bossen. Ook staat deze plek bekend bij de duiksport.
Op 500 meter afstand is een trimbaan in de bossen voorzien van toestellen.

Het bruisende centrum van Tilburg ligt op een kleine 7 km afstand. En heeft een goede busverbinding (halte op 200m). Er is ook een mooie fietsroute naar Tilburg via landschapspark Moerenburg.

©2001-2021 by Comprax. All Rights Reserved.